Bruk refleks - det redder liv!

Nå som vi går mot mørkere tider er det greit å pusse støv av refleksene så du blir lett synlig i trafikkbildet!

Publisert: 17.10.2019
Bruk refleks - det redder liv!

Som iherdig fotgjenger og bilist så har jeg sett nytten av å gå bekledd med reflekser. Når man går uten kan man risikere å få kjennskap til interne organer på vei ut av diverse nyervervede kroppsåpninger når man får intimt besøk av et motorisert kjøretøy. Hvorfor vil man seg så vond?

Løsningen på dette spørsmålet må vel være at man tar på seg rikelig med reflekser. Det holder veldig mye å ha et par dinglende reflekser i knehøyde. Husk at biler kjører rundt med to forskjellige lys. Det ene heter nærlys og lyser litt lavere enn fjernlyset (som det andre lysfenomenet heter). Derfor er det flott å ha refleks lavt på kroppen som dingler.

Har man lyst å helgardere seg så gjør som meg på bildet. Ikle deg en kledelig refleksvest og tre gjerne noe utenpå sekken din også i tilfelle den dekker over refleksen fra vesten.

Jeg og andre bilister synes det er en god ting at folk bruker refleks. Vi ler aldri av folk som gjør det uansett om de ikke ser så ufattelige kule ut. Vi blir heller lei oss når vi ikke ser en person før vi plutselig har person over hele bilen og inn i motorrommet. Jeg har heldigvis ikke opplevd dette selv. Vil tro den opplevelsen vil ødelegge livet mitt og de som er i min familie. Husk at det er en billig investering i ditt og dine nærmestes liv.

Jeg merker jeg har vinglet litt mellom å være bilist og fotgjenger i dette lille hjertesukket, men det får stå sin prøve. Jeg bruker refleksvest hver dag. Gjør noe lignende du og.

Jeg har altfor få følgere til at jeg kan miste en eneste en.