Første test med pulk fra Fjellpulken

Jeg har endelig fått tak på Fjellpulken Transporter 155 med drag og sele og bag. Jeg er et skritt nærmere å få sovet ute i vinter!

Publisert: 18.12.2016
Første test med pulk fra Fjellpulken

Se testen

I dag fikk jeg skrittet over "dørstokkmila" for å få testet pulken som jeg kjøpte fra Fjellpulken.no. Det har vært dårlig med snø her i Hønefoss, men nå var det tilstrekkelig med rim på bakken. Jeg tok med meg sønn og pulk opp på nabo-bondens åker og spente meg fast. Marco, som etter han veier 37 kilo satt oppi pulken. Det simulerer greit hvor mye utstyr, mat og brensel jeg har tenkt å ta med meg. Tror faktisk 37 kilo er i øverse skiktet for ha jeg kommer til å ha med meg. Når jeg går med sekk på sommeren så bærer jeg med meg ca 22 kilo i sekken (hvis jeg har med vann).

Gåturen med sønn i pulk ble bare en runde på noen minutter. Jeg kjente det i høyre legg som jeg har fått operert for kronisk kompartment syndrom, og det forteller meg at jeg må trene mer for å tåle en skikkelig gåtur. Venstre-leggen min som jeg også har fått operert for samme syndrom klarte seg utmerket. Det er jo lengre siden jeg gjorde det på den.

Oppoverbakker var tungt, men ikke så tungt som det ville vært med Marco på ryggen. Bortover merket jeg ikke noe særlig til vekten, og nedover ble jeg dyttet av pulken så da var det bare å bremse. 

Marco fikk også testet seg på en gåtur med den og han testet også å ake med den. Det var for lite snø på jordet at det ble noe fart å skryte hjem om.

Fjellpulken Transporter 155 med drag og sele og bag.