Fisketur fra kano i Steinsfjorden

Hege og Thor fikk ut kanoen for første gang i år og prøvde fiskelykken rundt Herøya i Steinsfjorden.

Publisert: 26.06.2016
Fisketur fra kano i Steinsfjorden

Se video fra turen

Lørdag 25. juni var det så fint vær at Hege foreslo at vi skulle prøve kanoen igjen. Hege tok også med fiskestanga. Vi padlet fra Loreåsen og rundt Herøya og fiska litt nå og da. Jeg fikk to abbor, mens Hege fikk en til slutt. Vi traff på Heidi med familie på en liten øy ved Herøya og så padlet vi hjem for å spise litt rabarbragrøt.

Vi brukte vår kano som jeg kjøpte for noen år siden fra West System i Oslo for ca 10 000,-. Jeg føler jeg har fått de pengene igjen mange ganger. Det er så digg å padle rolig i elver og tjern og fiske fra kanoen. Jeg har hatt med sønnen min og andre i den, og den er superstabil og stor så man får med seg sekker og telt når man er på tur. En gang fyrte jeg opp primus i den også for å få litt kaffe på morgenkvisten.

 


Fisketur Steinsfjorden [Last ned GPX]
Skogfar på YouTube