Fisketur på Steinsfjorden og heng på Herøya

Kjetil og Thor tok kanoen fatt og tok seg en velfortjent fiske/henge-tur.

Publisert: 11.07.2017
Fisketur på Steinsfjorden og heng på Herøya

Se video fra turen

Dette er turen hvor jeg (Thor) har fått min største fisk (hvis man ser bort ifra en 50 kilos Stingray på ferie på Gran Canaria). Det ble gjeddefiske sånn plutselig på oss da abboren ikke ville bite.

Kjetil hadde skaffet seg noen morsomme wobblere som han kastet rundt seg, mens jeg hadde noe rare gamle "nille"-sluker som fisken faktisk orket å bite på.

Etter en del fisking så blåste det opp så vi bestemte oss for å padle over til Herøya for å slå opp leiren. Kjetil og jeg ligger i hengekøye, og siden den plassen som jeg hadde sett for meg var opptatt av en familie med tre-telt så ble vi vist en plass som var helt genial. Den lå helt i ly for vinden og med panoramautsikt over Steinsfjorden.

På Herøya testet vi ut forskjellige vedovner og prøvde å få fyr på mest vanskelig måte med stål og flint. Det ble fyr, men min ovn slukket og jeg gadd ikke mer, så jeg brukte Solo Stove til Kjetil til å steke bacon og lage meg potetmos. 

Etter vi hadde spist så padlet vi en tur for å fiske, men fisken bet særs dårlig.

Når kvelden ble gammel så gikk vi til hver vår køye og la oss.

Dagen etter fisket vi mer og da bet fisken bedre.