Fjell og Vidde besøkte Skogfar

Det er alltid hyggelig å bli verdsatt for innsats. Det å bli intervjuet av Fjell og Vidde er et stort klapp på skulderen.

Publisert: 14.09.2019
Fjell og Vidde besøkte Skogfar

Tanken bak Skogfar er og har alltid vært å inspirere andre til å komme seg ut av sofaen og se det som finnes utenfor husveggene. Når Elin Hansson fra Fjell og Vidde lurte på om hun kunne intervjue meg for spalten deres om inspirasjon fikk jeg en sterk følelse av å ha lykkes med ideen.

Når Elin parkerte utenfor huset mitt var jeg klar som et egg. Sekken var pakket og alt var lagt til rette for en liten mikrotur i skogen. Vi la i vei de 50 meterne til nærmeste skogflekk og fikk hengt opp køya mi mens jeg pratet et lite hull i hodet på henne. Jeg hadde så mye å si. Endelig var det noen som hadde fått øye på min innsats på YouTube og Instagram. Jeg har holdt på med Skogfar i over tre år, og det har gitt meg så mye mer enn jeg kunne tenke meg. Spesielt var det godt å ha Skogfar når jeg fikk kreftdiagnosen for to år siden.

Det var en veldig hyggelig prat og jeg fikk til og med lurt henne opp i køya mi ;) Men jeg er jo en gentlemann så alt gikk sømmelig for seg.

Intervjuet kommer i September 2019 utgaven av Fjell og Vidde. Jeg vil takke redaktør Trygve mye for at han tipset om min lille nisjekanal på verdensveven.

Neste mål i livet blir da å komme med på Norge Rundt :)