Første besøk i Sektor 13

På kort varsel samlet gutta seg for å tilbringe en natt under åpen himmel i skogkrattet som vi kaller Sektor 13

Publisert: 15.05.2016
Første besøk i Sektor 13

Se video fra turen

Etter at jeg og Hege hadde gått 5 km med sekk i nærområdet for å få litt trening så fant vi et lite skogholt rett ved der vi bor. Da måtte jeg bare overnatte der. Så jeg sendte en sms til Pål og Håvard og de var raske med å komme. Håvard skulle teste ut hvordan det var og faktisk huske liggeunderlag, mens Pål ville teste sekk og telt. Jeg ville teste å fyre opp bål med 1 fyrstikk. 

Det ble en hyggelig kveld med noen øl og litt brunt i koppen, og jeg grillet pølser på bålet.

Det som var så hyggelig var jo at vi hadde fjernet oss fra verden litt ved å gå 50 meter hjemmefra. Der satt vi i vår egen lille lomme av fred og pratet løst og fast om løst og fast.

Det er dette som er så godt med lavterskelturer, og dette er det Skogfar skal dreie seg om.

Video-klippene vi filmet var ikke veldig å skryte av. Jeg fikk testet hvordan lyden er på et GoPro 4 Black når man bruker en bakdør med åpning, og det fungerte veldig bra synes jeg. Jeg brukte hodefeste på mye av gåturen, som også fungerte godt. Jeg lurer en del på hvordan man kan få filmet på en god måte så det blir ok for dere som ser på, så jeg fortsetter å filme og opparbeide meg litt erfaring. Er det noen som har noe tips så ta gjerne kontakt med meg på skogfar@gmail.com