Første test på å henge opp underquilt under hengekøye

Jeg måtte bare ut i skogen for å henge opp underquilt under hengekøya mi, og resultatet blåste all tvil til side. Underquilt er gull!

Publisert: 04.12.2016
Første test på å henge opp underquilt under hengekøye

Etter at jeg fikk underquilt fra UGQ Outdoor Equipment så har jeg klødd i fingrene etter å teste den. I dag fikk jeg endelig somlet meg ut i skogen for å sjekke dette ut. Jeg tok med Marco, min sønn, og kamera for å filme denne begivenheten. Jeg har aldri gjort det før, kun sett på YouTubere som viser og forklarer, så jeg ville dokumentere mitt aller første underquilt-heng. Det ble ikke noe detaljert "hvordan henge opp underquilt under hengekøye"-video, men mer en total video av min første opphenging. Råfilmen ble på over 24 minutter, og G7X Mark II kameraet mitt slo seg av pga for stor fil. Regner med at det var grunnen til at den slo seg av. (Håper det i alle fall).

Det er jo så mange forskjellige strikker som man kan justere underdyna hit og dit. Ja, jeg kaller det underdyne, for jeg synes underquilt trenger et litt bedre norskt ord. Jeg bare strammet litt på alle sammen, slik at hengekøya ble løftet litt opp. Deretter var det bare å legge seg oppi. Jeg kjente med en gang varmen bre seg over hele kroppen. Det var -3C grader ute, og underdyna skal tåle -18C uten problem. Jeg derimot kommer ikke til å trives i -18C. Har ikke vært ute i kaldere enn -14C og det var i telt og sovepose, og jeg hatet litt. Marco hatet ikke noe selv om han hadde feber og var spy-sjuk. Det er sikkert fordi han er 1/4 finsk.

Vel, videoen viser mitt første underdyne/underquilt-heng. Til neste helg blir det skarp øvelse med overnatting ute.