Frozen Butt Hang i Finnemarka 2018

Kjetil og Thor ble invitert på Frozen Butt Hang i Finnemarka 2018. Vi møtte opp ved friskt mot og jeg fikk testet formen min.

Publisert: 03.03.2018
Frozen Butt Hang i Finnemarka 2018

Se video fra turen

Kjetil og Thor gjorde seg klare til Frozen Butt Hang 2018 i Finnemarka i Februar. Vi hadde blitt invitert for en stund tilbake, men nå var endelig dagen der. De kjørte hver sin bil, men de fant fort ut at det ikke holdt med blankslitte piggdekk og forhjulstrekk på Thors Passat.

De fikk flyttet alt pikk-pakket over til Kjetils firehjulstrekk og kjørte oppover til parkeringsplassen.

Når de kom frem dit traff de på to hyggelige damer som hadde vært med på Frozen Butt Hang i 2017, så de visste godt hvor de skulle, så Thor og Kjetil slo følge. Det var over et vann som nå var islagt. Når de kom fram så lå leiren oppe på en høyde, og Thor som hadde truger hadde trukket det lengste strået. Kjetil måtte ta av seg skiene for å komme opp på toppen, og sank da med en gang ned til hofta i dyp snø.

Når de kom helt frem til toppen hadde andre startet på en dyp grop for å lage en bålplass.

Resten kan dere se i videoen over, eller ved å klikke på linken her: Skogfar og Timber på Frozen Butt Hang 2018 i Finnemarka.

Trugene fra Tubbs kjøpte jeg fra XXL.no. Jeg burde kanskje kjøpt noen litt mindre truger da jeg ble gående litt bredbeint som var tungt for hoftene. Siden jeg går med pulk og ikke sekk så hadde jeg ikke trengt å ha truger som kan bære så mye vekt. Men slikt er jo ting man lærer etter hvert.