Godt nyttår fra Skogfar

Et år har gått, og vi Skogfarere vil si Godt Nytt År med litt mimring fra året som har gått

Publisert: 31.12.2016
Godt nyttår fra Skogfar

GODT NYTT ÅR!

2016 er over. Det ble et år fullt av ting som skjedde. "Hvilke ting", spør du? Godt du spør! 

En ting som skjedde var at jeg og min lille familie dro til Nordkapp. Vi pakket bilen og reiste av gårde. Vi skulle ha telt som basis-overnattings-ly, men vi var ikke fremmede til å bruke hytter på veien oppover hvis vi trengte litt mer komfort. 

Turen gikk ikke strakaste vei. I grove trekk var det fra Hønefoss til Vøringsfossen til Bergen til Verdal til Bodø til Alta til Nordkapp. Derifra kjørte vi til Kautokeino og igjennom den lille biten av Finland og så igjennom Sverige og så hjem til Hønefoss igjen. Det var en tur på 9 dager hvor ingen i bilen sutra for noe. Fantastisk tur som jeg kan anbefale på det sterkeste.

Etter det ble det noen turer i skog og mark som vanlig, og jeg fikk startet opp Skogfar på YouTube. Det er morsomt å dele fra turene og det er gøy for meg selv å kunne mimre tilbake på turer når jeg er for lat til å komme meg ut av sofaen.

Noen uvanlig ting var at jeg fikk operert begge leggene for kronisk compartment syndrom som jeg har hatt siden jeg var 20. Compartment syndrom er i korte trekk det at "posen" rundt musklene har mistet sin elastiske evne, så når muskelene blir fulle av blod så kuttes blodomløpet i muskelen og klarer ikke å slippe ut melkesyra og da blir alt bare vondt. Så det som ble gjort var å åpne opp denne posen så musklene får fritt spillerom. For meg har det til nå vært som natt og dag for det å gå turer. Håper det holder seg like bra fremover.

Etter det så var jeg så heldig å få lov til å være med på en reklamefilm for Mobil Skole som Indielux fikk i oppdrag å lage. Det var morsomt å jobbe med Indielux igjen. En fantastisk gjeng med kreative sjeler.

Tankene mine for 2017 må være at jeg må være enda flinkere til å komme meg ut på tur. Målsettingen er en tur hver måned. Det trenger ikke være noe brutale turer, holder med en natt under åpen himmel.

GODT NYTT ÅR!