Heisann verden og hva er egentlig Skogfar.no?

Første innlegg er her og handler om hvorfor skogfar.no

Publisert: 28.04.2016
Heisann verden og hva er egentlig Skogfar.no?

Første innlegg, og første gang jeg skriver noe som helst som er tenkt at andre skal kunne få tak på. Jeg er lidenskapelig opptatt av tur i skog og mark, og med det vil jeg prøve å innspirere andre til å føle noe av det samme. Bakgrunnen for Skogfar er at jeg har en sønn som spiller fotball på Hønefoss Ballklubb. Han er født i 2007 og jeg er med han på alle treninger og kamper. Med det blir det jo til at jeg snakker med de andre foreldrene, og mange av de har jeg som venner på Facebook eller som followers på en annen Instagram-konto. På disse sosiale platformene legger jeg ut bilder av skjegg og turer, og foreldrene viser en del interesse og sier ting som "å, jeg skulle gjerne gjort som deg og ligge ute i skogen en natt i telt, men er det ikke farlig a? Det ser så bra ut men jeg kommer ikke ut av døra hjemme". Så derfor skal jeg prøve å fortelle litt fra mine turer alene, sammen med min lille familie og sammen med andre skognisser og nisse-frøkner.