Hva er ønskene for 2020?

Det nye året er i gang og det er mye jeg ønsker å få til dette året. Håper ikke dørstokkmila blir for høy.

Publisert: 03.01.2020
Hva er ønskene for 2020?

Lille julaften begynte med at jeg ble sendt til Rikshospitalet for å sjekke hvorfor jeg har vært så hes siden august. Jeg har nesten ikke hatt stemme, og det har gjort til at jeg ikke har laget så mange YouTube-filmer som jeg har ønsket. Legene på "riksen" kikket i halsen min og fant to cycter som de mente var ufarlig men som måtte fjernes da de lå å trykket på stemmebåndene. Operasjonen skal være en gang i januar og skal utføres med narkose og laser.

13. januar er også min siste behandling med immunterapi (for denne gangen). Da har jeg holdt på i to år med behandlinger for å bli kvitt lymfom og benmargskreft. Etter den 13. januar er det en bunke med tester som skal gjennomføres for å se status på kreften. Krysser fingrene for meg selv.

Jeg har også skaffet meg en amatørradio som jeg skal ha med på tur. Det er en Yaesu 817 som jeg har kjøpt brukt fra en radioamatør i Nord-Norge. Gleder meg veldig til å teste den. Det er mye å lære før jeg kommer på lufta med den. Frem til nå har jeg vært på 2m og 70cm båndene, og føler at jeg behersker det sånn ca.

Hege og jeg planlegger også å dra til Skottland i sommer. Det gleder jeg meg veldig til. Det blir min feiring for å bli ferdig med kreft-driten. Vi skal til Edinburg for å titte og teste lokalt øl og kulturliv. Blir veldig spennende. Kommer garantert til å ta med kamera på den turen og prøve å lage en reise-video.

Jeg har også lyst til å gå Finnemarka på langs i sommer. Det gjorde jeg som 10-åring i speideren, så jeg skal nok klare det nå og. Jeg har lyst å bruke en uke på det, så det blir litt gåing og mye leir-liv som jeg liker så godt. Skal da så klart ha med radio og kamera.

Håper også på flere andre turer med Kjetil dette året. Håper at kreftene vender tilbake etter kreftbehandlingen så jeg får litt mer overskudd.

Dette er det jeg ser frem til dette året.