Katadyn Base Camp Pro 10L

For å kunne få i meg vann på turer hvor det er skogbrannfare så gikk jeg til innkjøp av et vannrensesystem.

Publisert: 12.07.2019
Katadyn Base Camp Pro 10L

Katadyn Basecamp Pro 10L

Forrige sommer var Kjetil og jeg på tur i Trillemarka, og det var stor skogbrannfare. Derfor fikk vi ikke kokt oss noe vann på noe fornuftig måte. I år gikk jeg derfor til innkjøp av Katadyn Base Camp Pro 10L som er en stor 10 liters pose med et filter som man da filterer vann i.

Jeg kjøpte den på XXL på nett.

Det jeg ikke viste var at jeg også måtte ha noen tabletter i vannet for å rense bort alt av sykdommer og parasitter. Pillene jeg skaffet på apoteket heter Micropur Forte og er knøttsmå. En pille per 1 liter vann. Dette sto beskrevet i bruksanvisningen heldigvis.

Jeg og min sønn Marco tok oss en tur til Damtjern for å henge litt i køye og teste ut vannrensesystemet. Vi var enige om at vannet var bedre enn det var i springen.