Kjøsterudjuvet 2015

Håvard Vidme og Thor i Finnemarka

Publisert: 02.05.2016
Kjøsterudjuvet 2015

Se video fra turen

Håvard Vidme og Thor på en liten skogstur. De parkerte ved Aronsløypa. Det ble to overnattinger. Den første dagen var det flom, så de fikk ikke gått opp Kjøsterudjuvet som de hadde planlagt. Det ble å gå en sti ved siden av på oversiden. Når de kom til Gamledammen så så de at der flommet det kraftig over. De hang opp køyene og tok et par øl og sigarer de hadde tatt med og koste seg i mørket før de gikk til hver sin køye. Dagen etter var det bursdagen til Håvard, og Thor hadde ordnet en videohilsen fra Selda Ekiz til Håvard, og han syntes det var stor stas. Deretter overrasket Thor igjen Håvard med egg og bacon stekt i duskregnet.

Etter frokost brøt de leir og gikk til neste mål som var Goliaten. Det er et vann litt lengre inn i Finnemarka. De var litt kalde så de dro til en turistforeningshytte som lå rett ved. Der traff de på et par som hadde forlovet seg dagen før, så da tok Thor ut sigarer til alle. Etter en stund fikk gutta fyrte opp et gildt bål ved et tjern hvor de filosoferte over livets mysterier før de gikk til køys.

Dagen etter var det å pakke seg hjemover. De dro via Tverken hvor Håvard lagde pannekaker så forbipasserende fikk vann i munnen. Etter spisegildet så bar turen rett til Drammen sentrum hvor de tok taxi tilbake til bilen som sto på Aron.