Korte Corona-turer i nærmiljøet

Dørstokkmila fikk et par ekstra meter nå som det ble karantene på grunn av Covid-19.

Publisert: 22.04.2020
Korte Corona-turer i nærmiljøet

På grunn av at Corona/Covid-19 slo oss med full kraft og ga oss restriksjoner så har turlivet mitt blitt amputert. Jeg er ikke sur for det, for jeg rakk akkurat å bli frisk fra Lymfom og benmargskreft rett før karantenetiden startet.

Mine turer går derfor i nærmiljøet og har i hovedsak vært dagsturer, eller 1 til 2 timers turer som jeg har nytt sammen med min lille familie (siden jeg bor med de og kan være innenfor 2 meter av de). 

Jeg savner så klart de lengre turene med overnatting. Nå som hytteforbudet er opphevet så ser jeg for meg at ferien i år blir å gå fra Vikersund til Drammen igjennom Finnemarka. Jeg gjorde det som en 10 år gammel speider så jeg håper at min særs dårlige kondis klarer brasene. Jeg kommer nok til å bruke en snau uke på det, så forflytning blir i korte trekk og så vil jeg fokusere på å være i camp/leir.

Brillemann med capThor geiter seg til i et speil han fant liggendes ved veien.

Siden min arbeidsplass praktiserer hjemmekontor har hele kontorplassen min der hjemme blitt tatt over av jobbutstyr og dermed har min video-produksjon blitt lagt litt på hylla. Jeg kjenner at jeg savner den biten ganske mye. Jeg har heldigvis fått god respons på videoene mine som jeg allerede har på YouTube og jeg svarer alle som legger igjen en kommentar. Det jeg har blitt veldig fornøyd med er at det blir flere og flere jenter som kommenterer og synes at videoene er informative. Det varmer mitt aldrende hjerte.

Er det noen som skulle ønske at jeg fortalte om noe i en video så setter jeg pris på forslag. Send en e-post til skogfar@gmail.com og fortell hva du ønsker å få forklart, så skal jeg gjøre mitt ytterste for å få til det.

Pass godt på hverandre!

Med vennlig hilsen Skogfar

Skygge på bakken