Loco Libre topquilt

Når man ligger i en hengekøye kan de bli plundrete å komme seg inn i en sovepose. Derfor skaffet jeg meg en topquilt fra Loco Libre for bruk på sommerstid.

Publisert: 10.01.2020
Loco Libre topquilt

Se video av Loco Libre

For å spare mye vekt av en sovepose så valgte jeg å gå til innkjøp av en topquilt. Det er desverre ikke mange leverandører av det i Norge, så blikket mitt vendte mot USA for å se om de hadde noe gøy. Og det hadde de!

Jeg fant et firma som lager soveutstyr til friluftsliv som heter Loco Libre Gear. Jeg syntes navnet var morsomt så jeg bestilte en Ghost Pepper topquilt for bruk på sommeren. 

Når jeg først pakket den ut var jeg veldig overrasket hvor lett den var. Det var som om den var laget av rosa drømmer og enhjørninger. Jeg testet den først på soverommet hvor jeg pleier å sove med vinduet oppe, og den ble for varm for meg der. Så tok jeg den med på en sommertur og der var den helt upåklagelig fantastisk.

Som du ser av videoen så tar den veldig liten plass i sekken og ved bruk er den lett å komme inni. Den bruker man som en dyne. Siden den ikke isolerer noe fra undersiden så må man ha et liggeunderlag eller en underquilt, men det er slik hengekøyer må ha uansett.