Pokémon Go i 2022

Det har kommet mye nytt og jeg er på nytt bitt av basillen med å jakte på lommemonstere. Bli med i jakten på monstere og en bedre form.

Publisert: 29.07.2022
Pokémon Go i 2022

Det som gjør Pokemon Go så veldig fint er at jeg har begynt å gå ut av huset uten å ha noe annen grunn enn å få kilometer på spillet. Det er mange grunner i spillet til å komme seg ut, som å klekke et egg eller snurre på en PokeStop.

Min trainer code i Pokemon Go: 200179319775

Jeg liker hjernedøde mobilspill, og jeg har kastet bort mye tid på de, men det føles litt bedre når det får meg til å bevege meg mer og ikke bare ligge på sofaen. Jeg har flere Pokemon-relaterte turer i nærmiljøet som har vært over 10 km, og det er turer jeg ikke hadde giddet å gjort i det hele tatt. Derfor er det en kraftig tommel opp fra meg.

Det går heldigvis ikke ut over min tur-glede da jeg turer land og strand rundt fortsatt, men det kan være et lite krydder på turen.

Hvis du spiller Pokemon Go og har lyst å ha meg i vennelista så er min trainer code i Pokemon Go: 200179319775. Legg meg til da vel :)