Skogfar prøver fem dager i Finnemarka

Jeg prøvde meg på min første solotur i finnemarka i Juli 2017. Det var to overnattinger alene og to overnattinger med Kjetil Fuglesang.

Publisert: 24.08.2017
Skogfar prøver fem dager i Finnemarka

Se video fra turen

Jeg fikk innvilget en femdagers tur av familien i Juli 2017. Jeg kjørte sønnen min til farmor og så dro jeg opp på Spiralen i Drammen på en torsdag. Der skulle jeg ligge ved Svarttjern og fiske, men det viste seg at Svarttjern var så overbebodd av hytter at jeg ikke fant noe godt sted å ligge. 

Etter en natt så bestemte jeg meg for å dra til Steindammen for å ligge der. Det er i Nedre-Eiker, men fortsatt i Finnemarka. Jeg lå der en natt før Kjetil kom opp.

Etter at Kjetil kom så dro vi videre innover til et tjern som heter Vrangla som vi var ved de siste to nettene.