Skogfar som gjest hos Start Verden

Jeg var så heldig å bli invitert som Skogfar til podcasten Start Verden

Publisert: 29.11.2017
Skogfar som gjest hos Start Verden

Jeg har en forkjærlighet til podcaster. Jeg hører på podcasts når jeg er på tur og når jeg skal sove. Det får meg til å tenke på noe annet enn regninger og stress.

I Skjeggmenn-gruppa på facebook er det masse veldig hyggelige menn med skjegg som deler erfaringer og prater om alt mulig rart, og når et par av gruppas medlemmer startet en podcast med navnet Start Verden så var jeg ikke sen med å prøve å realisere en drøm jeg har, nemlig være med i en podcast.

Grunnen til at jeg gjerne ville være med på Start Verden var at Stian Trogstad og Torbjørn Møller har en sjargong som jeg vil kalle lunch-prat-podcast. Det er slik jeg liker å prate når jeg slapper av på jobb i lunchen. Der prates det løst og ledig om alt fra nyheter til strikking, og gjerne med en god dose ironi og sette ting godt på spissen.

Dette passer meg helt perfekt, så jeg begynte å tigge om å være med. De hadde ikke hatt med gjester før, men de tok en råsjanse og sa at de gjerne ville ha meg med.

Jeg satte meg i bilen og kjørte til Vestfossen hvor Torbjørn bor. Jeg var veldig spent. Så spent var jeg at jeg kom to timer for tidlig så jeg måtte vente i bilen til de kom seg hjem fra Drammen. Der hadde Black Friday startet med gale mennesker på jakt etter de lekreste tilbud. Jeg tok frem de to siste episodene av Twin Peaks sesong 3 og koste meg med det.

Når klokka ble 19:00 lette jeg opp huset til Torbjørn og ringte på. Da ble jeg møtt av to veldig hyggelige og blide personer som jeg kom godt overens med på veldig kort tid. Det at vi hadde møttes for første gang var ikke å merke. Praten gikk og så begynte vi å spille inn episoden.

Og hvordan den ble kan du høre ved å finne frem din favoritt podcast-app, søk opp Start Verden, og nyt. 

Episoden jeg var med i heter "Illsinte kuer og krenkede bønder (feat. Skogfar)"

En senere anledning gikk Start Verden og Skogfar på tur sammen og lagde en YouTube-video.

Jeg var også med på en kortfilm med Indielux som heter Polaroid.