Tactical Ration Bag

Stor pose med masse mat! Manger bare en søppelpose og hot-sauce!

Publisert: 31.07.2022
Tactical Ration Bag

Se video fra turen

Siden jeg er voksen med voksenpenger er det faktisk litt vanskelig å ønske seg ting som man allerede har fra før eller bare skaffer seg selv, så jeg har begynt å ønske meg tur-mat i alle mulige former. Når jeg ble 46 fikk jeg en Tactical Ration Bag av mamma. 

Den inneholder så mye ting at jeg lagde en video av den som jeg har lastet opp her. 

Det eneste jeg savnet i den var en eller annen sterk saus. Jeg synes det er godt å kunne spice opp maten på tur. Jeg savnet også en form for søppelpose som jeg kunne legge all plasten i etterhvert som jeg jobbet meg igjennom posen. 

Det var så mye mat i den at jeg fant rester av den i sekken min etter mange turer. Den kan holde deg gående i to dager uten problem.