Test av Gilde Turmat Pasta Bolognese og Uco Stormproof fyrstikker

Kjetil, Lill og Skogfar på tur i skogen for å teste noen ting og slappe av. Godt å være ute igjen etter lang Corona nedstengning av alt mulig rart.

Publisert: 02.09.2021
Test av Gilde Turmat Pasta Bolognese og Uco Stormproof fyrstikker

Video fra test og tur

Hvordan få has på dørstokkmila? Jo, du sier ifra til din beste turkamerat at det er på tide med en tur, og så setter dere av en dag i kalenderen, og gjennomfører.

Det var akkurat dette Kjetil og jeg gjorde for å få til turen, og vi angrer aldri på en tur. På denne turen ble hunden til Kjetil med. Lill heter hunden og er en turvant skapning på fire ben. Helt nydelig å ha med seg, for det var bare kos og ingen bjeffing. Det er faktisk første gang jeg har hatt med hund på tur.

Over ser dere video fra turen. Videoen er i korte trekk at Kjetil, Lill og Thor drar til skogs, spiser turmat, fisker litt for deretter å sjekke ut hvor gode stormfyrstikkene fra Uco er.

Hva syntes jeg om Gilde Turmat Pasta Bolognese? Hjernen min startet med å tenke at det var Real Turmat, og når det ikke smakte som Real Turmat fikk jeg en real knekk. Men så begynte jeg å like det og jeg syntes det smakte som fyllet til lasagne, og det er ikke feil i min bok. Tre tomler opp.

Ang. Uco Stormproof fyrstikker så fyrte vi en opp, puttet den ned i vannet og tok den ut igjen og den brant fortsatt. Det kokte i vannet når vi puttet den nedi. Så jeg kan ikke tro at regnvær eller vind kan stoppe fyrstikken når den først brenner. Men den brant litt kort synes jeg. Så man må være rask med å få fyrt på det man vil skal brenne.