Test av liten vedovn

Full av iver logget jeg meg inn på eBay for å kjøpe en liten vedovn. Jeg har aldri følt meg så skuffa.

Publisert: 10.03.2017
Test av liten vedovn

Video av testen

Jeg hadde sett noen visninger av små vedovner på YouTube og med iver så logget jeg meg inn på eBay for å få tak på en. Det var en Portable Lightweight Folding Wood Stove (fint navn) som jeg la øynene mine på. Jeg gledet meg til å ta den med ut for å teste, så jeg pakket sekken og hengekøya og lagde en video av det.

Jeg hadde prøvd å sette den sammen hjemme i stua og det var greit nok det, men når jeg var ute i minusgrader så ble det noe helt annet. Den var vanskelig å sette sammen, og når jeg til slutt fikk den sammen og satte den på bakken så falt den fra hverandre igjen. 

Etter noen forsøk så puttet jeg den full av kvist og fyrte opp, og jeg fikk tilbake motet igjen. Men så skulle jeg flytte på noen kvister og da falt den sammen igjen mens kvistene brant. Godt det var på vinterstid så jeg ikke kunne sette fyr på skogen selv om jeg ville.

Jeg kan ikke anbefale den ovnen på noe måte. Jeg vet at det finnes en med hengsler isteden, og det er nok et mye bedre kjøp.