Tur til Retthelltjern med brodder og pulk for å teste vinterutstyret

Thor og Kjetil dro til Retthelltjern for å teste utstyret. Thor hadde med pulk mens Kjetil gikk for sin nye Bergans Alpinist 110 liter. Begge hadde brodder fra Snowline som virkelig fikk gjort jobben sin.

Publisert: 31.01.2017
Tur til Retthelltjern med brodder og pulk for å teste vinterutstyret

Se video fra turen

For å få testet vinterutstyret dro Thor og Kjetil på en overnattingstur til Retthelltjernet. Bilen ble parkert på Kleivstua og så bar det oppover de isete bakkene med pulk og sekk. Siden det var speilblank is mesteparten av veien var brodder fra Snowline et fantastisk verktøy som de ikke kunne klart seg uten.

Når de kom fram så fyrte de opp et bål og hang opp køyene. Begge hadde ENO-køyer, men det var underquilts som skulle testes. Kjetil hadde ENO sin egen underquilt, mens Thor hadde underquilt fra UGQ.

Deretter var det mat og avslapping ved bålet. De hadde tatt med flere sekker med ved hjemmefra. Det ble tatt bilder av stjerner og annet fjas igjennom kvelden.

Det var -5 grader den natten. Kjetil var på grensen av hva utstyret tålte, mens Thor hadde en underquilt som tåler -18 grader og sov som en prins.

Dagen etter så pakket de utstyret sammen og gikk samme strekka tilbake. 

Alle syntes det var en fin tur og det fristet til gjentagelse.