Unboxing/oppakking av iPhone 7 Plus

Etter å ha most sin gamle mobil, en iPhone 6, i bakken for andre gang så orket ikke Thor tanken på å bytte skjerm igjen. Her er unboxing av iPhone 7 Plus

Publisert: 27.11.2016
Unboxing/oppakking av iPhone 7 Plus

Se unboxing

Min første unboxing av et produkt er et faktum. Iphone 7 Plus 128 gb fikk æren av å være den første. Tips er å finne en god sittestilling, ikke sitt på kne med nyoperert legg, for da blir du sliten og begynner å stønne inn i mikrofonen som om du er litt for glad.

Jeg brukte rommet til sønnen min til opptakslokasjon. Det er godt med LED-lys under senga. Deretter var en fjellduk fin som underlag, og det bevarte litt av Skogfar-imaget. 

Jeg har fått testet telefonen litt nå, og den er stor og tung, spesielt etter jeg kjøpte et skinn-etui som skal beskytte mot knall og fall. Spesielt mot knall. iPhone 7 Plus er rask og digg. Bildene blir supre og videoen like så. Jeg har jo ikke hatt force-touch før annet enn på Apple Watch'en min, men det har jeg fort blitt glad i. Det at telefonen også er vanntett er genialt. Da kan jeg filme tross nedbør, noe som kan skje når man er ute.

Lik, del og abbonner på youtube-kanalen til Skogfar. Da blir jeg mektig glad :)