Unboxing/oppakking av Zeppelin underquilt til hengekøye

Inspirert av Shug fra YouTube så har jeg endelig skaffet meg en underquilt til hengekøye. Her er åpningen av esken som kom i posten.

Publisert: 02.12.2016
Unboxing/oppakking av Zeppelin underquilt til hengekøye

Se unboxing

Etter mye nøling så har jeg endelig skaffet meg en underquilt til hengekøya. Jeg har ikke testet den enda, bare åpnet den og blitt veldig imponert over kvaliteten. Jeg kjøpte den fra UnderGround Quilts Outdoor Equipment som holder til i USA. Det er ikke det billigste jeg har gjort, den kostet 330 USD med 1700,- i frakt og toll. Men etter å ha kost litt med den så føler jeg at dette kommer jeg ikke til å angre på.

Man kan velge alt mulig rart av størrelser, farger og fyllmengde på underquilten. De lager også dun-luer og overquilts. Underquilt og overquilt er egentlig soveposer som skal henge under hengekøya så man ikke ligger isolasjonen flat som man gjør når man bruker vanlig sovepose oppi køya. Jeg har brukt liggeunderlag i køya, og det er digg nok det, men så er det litt gøy med nytt utstyr. "Everybody loves new gear" sto det på et kort som fulgte med i boksen, og det stemmer på en prikk.

Jeg gleder meg til helgen for da skal jeg gå ut i småskogen og teste den på min ENO køye. Med en underquilt skal man slippe å ha liggeunderlag oppi og det vil da bli mer komfortabelt. Jeg tror det blir som å komme tilbake til livmora igjen.

Her er Shug fra YouTube som har inspirert meg til å bruke køye isteden for telt.