Her er min info på kontakt meg

Mitt navn er Thor Joel Berg Tømmerås og jeg har startet opp skogfar.no for å prøve å få folk ut på tur.

Her er min info på kontakt meg

Jeg er født i 1976 og er far til en gutt født 2007. Jeg har ingen annen erfaring med å være i skogen enn at jeg var et år i speideren som 10 åring, og jeg var på mange små vandringsturer med min morfar som kunne spikke seljefløyte og vite om et bringebær hadde mark i eller ikke. Har også litt turerfaring ifra mitt år i forsvaret (MFAbn -95 kontigenten) som var påkrevd for folk i gamle dager. Jeg kan ikke spikke seljefløyte eller lage en gapahuk fra bunnen av, men jeg er veldig interessert i å være ute, og få med meg andre som kanskje også begynner å like å være ute. I 2017 kjøpte jeg meg hengekøye, sekk og kano, og har vært på korte turer her og der.

Hvis dere lurer på noe eller vil komme med tips kan dere sende e-post til meg på skogfar@gmail.com.

Har dere lyst å få greie på om det er noen turer jeg har tenkt å ta og dere har lyst å være med på så bli medlem av facebook-siden facebook.com/skogfarno

Hvis dere har lyst å se på video fra noen av turene så blir jeg veldig glad for alle likerklikk og kommentarer på Skogfar.no YouTube-kanalen.

Vil dere holde dere oppdatert på twitter så er @skogfarno kontoen å følge.

Jegeravisen.no har fått bruke en av innleggene til Skogfar. Dette er fantastisk gøy for oss! De spurte om lov, det fikk de og de har laget en veldig fin artikkel.

Ringblad.no gjorde en reportasje om Thor på grunn av friluftslivet, fotballsupporter og kreftsyk. De fikk bruke bilder fra Skogfar.

iFri.no har fått tillatelse til å bruke YouTube-videoene til Skogfar på sin friluftsliv-satsning på nett.

mittfiske.no har fått tillatelse til å bruke YouTube-videoene til Skogfar på sin "Møt våre fiskevenner"-portal